Katinka

Ik ben Katinka van den Bogaert, 51 jaar en woonachtig
in Best. Herbalife betekent voor mij vooral gezondheid en vitaliteit. Voor mijn 50ste heb ik nooit meer gewogen dan 50 kg. Totdat ik in de overgang terecht kwam en ik meer dan 10 kg aankwam. Dat vond ik teveel en heb het terug kunnen brengen naar een gewicht van 55 kg. Daar voel ik me prettig bij. Het belangrijkste is voor mij dat ik de centimeters onder controle heb en vooral rond mijn buik.
Tevens sport ik graag. Ik wandel veel (10.000-20.000 stappen per dag) met mijn man en de hond en ik loop regelmatig paar kilometers per week hard. Ik werk ook nog wat uurtjes in de zorg dus aan mijn beweging kom ik wel per dag. Herbalife brengt structuur in mijn dagelijkse voeding. Ik weet dat ik alle Vitaminen & Mineralen op een dag binnen krijg naast ook nog een
uitgebalanceerde avondmaaltijd zonder teveel koolhydraten.

Als ontbijt neem ik een shake met PRO 20, suikerarm (ik persoonlijk vind de Formule 1 shake te zoet), en ik voeg daar enige stukken fruit die ik op dat moment in huis heb toe met wat zaden en noten.
Ik houd van koken en zal op deze site ook regelmatig een nieuw recept plaatsen voor zowel de avondmaaltijd als een nieuwe shake voor het ontbijt of de lunch. Omdat ik op gewicht ben, vervang ik de shake tussen de middag met een koolhydratenarme lunch. Dat kan zijn een groentensalade of een zak wokgroenten met 2 eieren in de pan of een bak met yoghurt met noten en zaden. Het is maar net waar ik trek in heb.

Wil je ideeën of ondersteuning bij het afvallen dan help ik je graag.