Eric

Ik ben Eric van den Bogaert, 54 jaar en woonachtig in Best. Tot 2004 heb ik nooit op mijn gewicht gelet en mezelf nooit gewogen. Totdat ik in dat jaar terug kwam van vakantie, in de spiegel keek en dacht “Ik ben wel heel erg dik, misschien weeg ik wel 100 kg”. Dezelfde avond stond ik op de weegschaal. Deze wees 111 kg aan. Ik schrok me een hoedje.

De dag erna zat ik op een Weight Watchers bijeenkomst in mijn woonplaats Best. Ik was super gemotiveerd om af te gaan vallen en zette mijn target op 80 kg. Na 5,5 maand Weight Watchers woog ik 80 kg. Doel bereikt. In de jaren daarna kwam de sluipmoordenaar die “aankomen” heet toch weer om de hoek. Immers, het grootste gevaar is een kilo per jaar.

Sinds enige tijd gebruik ik Herbalife producten om weer toe te werken naar mijn oude gewicht van 80 kg. De voordelen die ik ondervind van Herbalife zijn dat het alle voedingsstoffen bevat die mijn lichaam nodig heeft en zeker niet onbelangrijk, het is super lekker. Een shake in de ochtend en yoghurt in de middag in combinatie met de Herbalife Formule 1 producten is elke dag weer een feest. Uiteraard eet ik ‘s-avonds een gewone warme maaltijd en probeer ik koolhydraten zoveel mogelijk te mijden. Als tussendoortjes eet ik fruit en soms een Herbalife proteïne reep. Ook super lekker.

Ik val af, geniet van het eten, sta sterk op mijn benen en voel me super gezond. Herbalife heeft mijn leven veranderd en ik ben er van overtuigd dat het ook jouw leven kan veranderen!

Wil je ideeën of ondersteuning bij het afvallen dan help ik je graag.